Kingdom KO - MYKO

Welcome to Kingdom KO | Kingdom KO'ya Hoş Geldiniz

Bug Rapor Merkezi

KingdomKO[TR]

Game Admin
Admin
Yeni Knight
Reaction score
14

🐞 Bug Rapor Merkezi

Merhaba Kingdom Şövalyeleri! ⚔️
Sunucuyu mümkün olan en iyi deneyime kavuşturmak için sürekli çalışıyoruz, ancak bazen hatalar veya sorunlar gözden kaçabiliyor.
Bunları yakalamak için yardımınıza ihtiyacımız var!

📝 Bug Nasıl Rapor Edilir

Herhangi bir hata, aksaklık veya istismar bulursanız lütfen buraya yazarak bildirin, böylece hızlı bir şekilde düzeltebilelim.

Lütfen aşağıdakileri de dahil edin :
  • 🎥 Bug'un videosu veya ekran görüntüsü (mümkünse)
  • 🖊️ Olanların net bir açıklaması
  • 📍 Konum (harita, NPC, canavar, etkinlik)
  • 🔁 Nasıl Yapılır(Eğer Biliyorsanız)

🎁 Hata Raporları için Ödüller

Sunucuyu iyileştirmeye yardımcı olan her oyuncuya teşekkür ederiz.
Bug'un ciddiyetine bağlı olarak şunlarla ödüllendirilebilirsiniz:
  • 🪙 KC (Knight Cash)
  • 💰 USD (büyük hata/bug)
(Bug ne kadar büyükse ödül de o kadar büyük olur!)

⚠️ Önemli!

• Bug istismari yapmayın— hataların kötüye kullanılması ban ilesonuçlanabilir.
  • ✅Sunucuyu herkes için adil tutabilmemiz için durumu hemen bildirin.

murat123

New Member
Yeni Knight
Reaction score
0

launcher.exe yi calıstırıyorum start game ve sonra kalıyor , oyuna giremiyorum , problem nedir ? diğer pvplerde bu sorunu yasamıyordum

Guardian

Game Admin
Staff member
Admin
Reaction score
67

launcher.exe yi calıstırıyorum start game ve sonra kalıyor , oyuna giremiyorum , problem nedir ? diğer pvplerde bu sorunu yasamıyordum
Muhtemelen giriş yapmaya çalıştığınızda bir yeniden başlatma oldu veya KnightOnline.exe'niz kaldırıldı, orada yedek klasörünüz var, ayrıca istemcinizde kofixer'ı çalıştırabilirsiniz

segolego12

New Member
Yeni Knight
Reaction score
0

tüm sorunları yazıyorum ona göre dönersiniz 2 ayrı hesap ile genie açınca bir süre sonra herhangi birini oyundan atıyor ve genie de türkçe yok sonra master daha aktif değil galiba, başlangıç itemleri ezik olabilir ama bir görev koyarsanız iyi olur görev itemlerini taksınlar sizin verdiğiniz görevleri o ezik halde o kullanıcılar kesemez harita tekrar yapılmış galiba herkes her yeri bilemiyor ona göre bir yönelge yaparsanız güzel olur son elbiselerin set bonusları olmamış zaten çarların canları yok takıları olmadığı için, ve sonra hediye olarak verilen örnek genie pre hep 1 günlük en azından 3 günlük verin ve genie yi olayını salmanız lazım adamlar zor buluyor drop oranlarını düşürün genieyi salın millet kullansın burda az önceki konuya getirmek isterim genie ye bırakıyor adamlar ama bu seferde oyundan atıyor bilmiyorum belki mageden olabilir 18 skili zehir atıyor durmadan attığımız için döngüye girip kapanıyor olabilir diyebileceklerim bu kadar daha aklımda vardı unuttum gelince söylerim. yinede emeğinize sağlık kolay gelsin nick: TheQueen

KingdomKO[TR]

Game Admin
Admin
Yeni Knight
Reaction score
14

tüm sorunları yazıyorum ona göre dönersiniz 2 ayrı hesap ile genie açınca bir süre sonra herhangi birini oyundan atıyor ve genie de türkçe yok sonra master daha aktif değil galiba, başlangıç itemleri ezik olabilir ama bir görev koyarsanız iyi olur görev itemlerini taksınlar sizin verdiğiniz görevleri o ezik halde o kullanıcılar kesemez harita tekrar yapılmış galiba herkes her yeri bilemiyor ona göre bir yönelge yaparsanız güzel olur son elbiselerin set bonusları olmamış zaten çarların canları yok takıları olmadığı için, ve sonra hediye olarak verilen örnek genie pre hep 1 günlük en azından 3 günlük verin ve genie yi olayını salmanız lazım adamlar zor buluyor drop oranlarını düşürün genieyi salın millet kullansın burda az önceki konuya getirmek isterim genie ye bırakıyor adamlar ama bu seferde oyundan atıyor bilmiyorum belki mageden olabilir 18 skili zehir atıyor durmadan attığımız için döngüye girip kapanıyor olabilir diyebileceklerim bu kadar daha aklımda vardı unuttum gelince söylerim. yinede emeğinize sağlık kolay gelsin nick: TheQueen

Merhaba

Tüm önerileriniz ve geri bildirimleriniz için çok teşekkür ediyoruz.
Hepsini tek tek dikkate aliyoruz.

Öncelikle Genie performans iyileştirmelerimiz son süratle devam ediyor , başlangıçtan sonra yeni update edilmiş Genie sistemi ile oynayabileceksiniz.

Diğer tüm dilekleriniz içinde çalışmalarimiz sürüyor.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, eğlenceli oyunlar dileriz.